937 260 909
comercial@ofiactual.com

Mobiliari Operatiu » Taules operatives melamina » Taula Operativa serie Venezia

 • Taula Operativa serie Venezia

  La serie Venezia treballa para la teva oficina adequant-se a l'espai real. Gamma, color, accessoris, adaptació disponibilitat, i usos múltiples. la vocació del programa

  *Venezia és l'oficina, el treball diari, la multifunció, les sales multipuesto... La seva inspiració és l'usuari i per això presenta una gran varietat de detalls que fan la vida més fàcil:

  separadors metàl·lics o bilaminats, calaixeres i porta CPU rodants, pasacables , guies de electrificació, pòrtics suspesos amb safates porta-telèfon, porta-cd, prestatges, etc.

  El programa venezia aglutina diferents configuracions de taules, des de la forma en arc fins a les evolupants, amb possibilitats d'extensió mitjançant elements externs com ales o taules auxiliars.

  La seva estructura està formada per una tapa bilaminada horitzontal i dos pedestals verticals col·locats transversalment a la tapa (u només en cas d'ala).

  Entre ells es col·loca un faldón vertical longitudinal de planta rectangular. els cants dels taulers estan termofusionats i amb 3 mm de gruix.

   Els pedestals de Venezia són també taulers aglomerats bilaminats, amb 30 mm d'espessor i de planta rectangular, amb juntes termofusionat per a la millor unió de les juntes.

  Els bucs de Venècia són de forma prismàtica, amb armadura de taulers de diferents acabats. Els suports poden ser rodes o nivelladores.

  Poden dur o bé tres calaixos o combinar un calaix amb un arxivador. els porta CPU consten de buits per a la ventilació.

   

 • Sol·licitar Informació: